one2stir - if you want it stirred, not shaken
Den eksklusive i poleret stål
Nyd en kop lækkert i foråret skønne og farverige omgivelser
Salatbestik i samme serie.

Om one2stir

one2stir er din røreske, når du skal nyde lidt lækkert:

Brug den til at røre kakaopulveret ordentligt ud, instant kaffe/te med mælk og sukker eller i de farverige drinks, som prikken over i´et. Skeen er designet med krog i toppen, der gør at skeen hænger fast på kanten, når du drikker. Såfremt glasset eller koppens højde passer til skeen. Den kan bestilles / fremstilles i stål og plast, og forestillingen er, at den både kan bruges i private hjem og på cafeer, restauranter eller hoteller. Der er mange muligheder! Hvis du har gode ideer i forhold til at "overtage" designet til brug i et større firma, så kontakt mig, så tager vi en snak om Jeres tanker.

one2stir kom til verden, som tegning en dag i januar 2013, da jeg havde et behov for, at der hver morgen skulle være muligheden for at tage en ren hul-ske op af skuffen. Da jeg kun havde én, tænkte jeg, at andre kunne stå med samme behov som jeg. Tanker blev hurtigt til tegninger og et par beta versioner tog form. Lige som så mange andre tegninger til praktisk og æstetisk design til hverdagsbrug, blev denne tegning ikke lagt så langt væk, selvom der gik et stykke tid før den fik håndgribelig formEfter en snak med en kontakt i Odense, fik sat en aftale op med FabLab om at få laserskåret nogle skeer i pap, akryl og listetræ. 

Følelsen var ubeskrivelig: At stå med den første ske efter udskæringen ramte fra A-Å! Sjovt, fantastisk og en god kildren i maven. Jeg vidste, at jeg havde gang i at følge en drøm, og dét er noget af, det bedste jeg ved!

 

To be continued: Historien om hvordan skeen one2stir og dens søskende kom til verden, inklusiv billeder, kommer der snart mere af her på siden! Så kig endelig ind forbi igen!

*****