one2stir - if you want it stirred, not shaken
Den eksklusive i poleret stål
Nyd en kop lækkert i foråret skønne og farverige omgivelser
Salatbestik i samme serie.

Kreativitet, design & inspiration

Kreativitet, design og inspiration på facebook:

Mit navn er Cindy Vildgaard, designer af one2stir skeen. Jeg er fuld af kreative ideer og elsker generelt at være kreativ. Det giver mig energi, tilfredsstillelse og indre ro. Mine designs ender oftest med at være æstetiske og praktiske ting til brug i hverdagen.

Noget af det, at jeg holder mest af er, at lave ting i mange kreative afskygninger, både alene og med andre. Jeg er en blæksprutte i forhold til hvilket kreativt emne, der interesserer mig mest...for jeg synes, at det er fantastisk at få lov at lave det hele og lære noget nyt, som så kan bruges i en af de andre sammenhæng eller vice versa.

Jeg kan forsvinde væk i flere timer på siden "Pinterest". Der er fyldt med alverdens emner. Lige til at gå til, nemt at dele, gemme, lave interesse albums med mere. Det er skønt at sparre med andre om skabelsen af noget nyt og inspirationen i at dele med andre.

Jeg har min egen facebook side: Kreativitet, design & inspiration (tryk Ctrl og klik på linket, så åbner ny side) Kig gerne ind forbi og "følg" mig også her, hvis det fænger dig + del gerne siden med andre kreative ildsjæle :) 

De allerbedste hilsener til Jer 

Cindy Vildgaard

 "Everything great that ever happened in this world, happened first in somebody's imagination!" - Astrid Lindgren